Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στους δρόμους της Κρήτης από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον ΒΟΑΚ.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το τροχαίο έγινε στις 10.30 περίπου το πρωί όταν στο ύψος της Σκαλέτα Ρεθύμνου δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν – υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πλαγιομετωπικά.

Στο ένα όχημα επέβαινε μία 83χρονη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της που τραυματίστηκαν σοβαρά και η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη.

troxaio

«Σήμερα το πρωί έφτασαν στα Επείγοντα τέσσερα άτομα από το τροχαίο που σημειώθηκε στη Σκαλέτα, ανάμεσά τους είναι και παιδιά», ανέφερε αρχικά στο cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γ. Φραγκιαδάκης.

troxaio1

Η 31χρονη μητέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά μετά από απόφαση των γιατρών του Ρεθύμνου μεταφέρονται εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.

«Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρονται τα δύο παιδιά. Εμείς είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και έχουν ενημερωθεί άπαντες», επεσήμανε σχετικά στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης. «Ορθοπεδικοί, νευροχειρουργοί, παιδοχειρουργοί , αναισθησιολόγοι και άλλες ειδικότητες είναι σε πλήρη ετοιμότητα».

Σε πρώτη φάση θα μεταφερθεί το 5χρονο κοριτσάκι που είναι πιο σοβαρά με χτυπήματα σε όλο του το σώμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια το 2,5 ετών αδελφάκι του που φέρει ορθοπεδικά κυρίως τραύματα.

Τα παιδιά, να σημειωθεί, ότι ήταν δεμένα με ζώνες ασφαλείας στα παιδικά τους καθίσματα, όπως ζώνη ασφαλείας φορούσε και η μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost,, η ηλικιωμένη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Οι φωτογραφίες είναι από το eparxies.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση