HomeHL-9Ηλιοφάνεια με ισχυρούς… βοριάδες και στην Κρήτη

Ηλιοφάνεια με ισχυρούς… βοριάδες και στην Κρήτη

Η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο περιμένουμε για σήμερα Κυριακή. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυχτερινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ο καιρός στην Κρήτη

Ο καιρός στην Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά μέχρι τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια και ορεινά της Κρήτης ενώ στα νότια ο υδράργυρος θα φτάσει και τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Το λιμεναρχείο Ηρακλείου… προειδοποιεί

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου προειδοποιεί τους πολίτες και τους ιδιοκτήτες σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή μας να αποφύγουν την δραστηριοποιήσή τους κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους.

Τέλος, γνωρίζεται ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση