HomeHL-LifestyleΑπίθανη αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για το Παρά Πέντε

Απίθανη αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για το Παρά Πέντε

Άγνωστες ιστορίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγνωστες ιστορίες από τη συμμετοχή της σε θρυλικά σήριαλ της ελληνική ιδιωτικής τηλεόρασης, αποκάλυψε η Ελένη Ράντου.

Καλεσμένη στο Dot, η Ελένη Ράντου γύρισε το χρόνο πίσω και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες και ιστορίες από τα παρασκήνια για τα θρυλικά σήριαλ που συμμετείχε αλλά και για ένα ακόμη στο οποίο δεν την είδαμε ποτέ, αν και ο Γιώργος Καπουτζίδης το ήθελε πολύ.

Αχ Ελένη

«Η Χρύσα Ρώπα έπαιζε τη γιαγιά. Κανείς δεν αναρωτήθηκε ποτέ πόση διαφορά ηλικίας έχουμε. Ήταν σουρεάλ. Δεν πάταγε πολύ στην πραγματικότητα, αλλά πάταγε σε έναν φανταστικό κόσμο που είχε αυτή η ηρωίδα», αποκάλυψε η Ελένη Ράντου.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Ελένη Ράντου: «Θυμάμαι να πέφτουν άπαντες έξω, πρώτος ο κ. Καλημέρης, ο οποίος μου έλεγε: «Γιατί το έκανες αυτό; Είσαι τρελή»; Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που κάτι παρόμοιο μου έλεγε».

Η Ελένη Ράντου για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

«Υπήρχε μια πολύ κακή διαχείριση του Αλέξανδρου προς το όνειρό του. Έπρεπε να το είχε λίγο προστατεύσει».

Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για Σαββατογεννημένες – Παρά Πέντε

«Όταν τελείωσαν οι Σαββατογεννημένες, μας είχε ζητήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και στις τρεις, να κάνουμε και οι τρεις μαζί τον ρόλο της Μακρυπούλια. Ουσιαστικά, ένα πνεύμα… Γιατί μου λέει: «Κάθομαι να γράψω το καινούριο και μου έρχεται απευθείας η δική σας εικόνα». Τον είχα συμβουλεύσει να ξεκολλήσει από τη δική μας εικόνα και στην καινούρια του δουλειά να πάει με καινούρια συστατικά, με καινούρια υλικά», Ελένη Ράντου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση