HomeΚΡΗΤΗΕπί τάπητος τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Κρήτης

Επί τάπητος τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Κρήτης

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη κοινή σύσκεψη που συνδιοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, το Επιμελητήριου Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (ΟΕΣΚ), η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ., ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Φοινικιάς – Μαλάδων και ο Σύλλογος Εμπόρων Αυτοκινήτων Ν. Ηρακλείου, συμμετείχε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

harris-mamoulakis-epimelitirio-1

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με τη συμμετοχή και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του Ηρακλείου, εξετάστηκαν ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Κρήτης, όπως είναι οι τραπεζικές χρεώσεις, ο ακατάσχετος επαγγελματικός λογαριασμός, το μεταφορικό ισοδύναμο και η μείωση του ΕΝΦΙΑ για τις επιχειρήσεις.

«Μια σειρά από φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν έντονα τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης τέθηκαν σήμερα επί τάπητος» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Τόσο ως Βουλευτής Ηρακλείου, όσο και ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, βρίσκομαι δίπλα στους φορείς της Κρήτης, αφουγκράζομαι τις αγωνίες και σκοπεύω να αναδείξω τα προβλήματα που τους απασχολούν, με κάθε διαθέσιμο τρόπο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση