HomeHL-SportsΦιλική ήττα από τον Εργοτέλη γνώρισε ο ΟΦΗ

Φιλική ήττα από τον Εργοτέλη γνώρισε ο ΟΦΗ

Η ομάδα του Ταουσιάνη επικράτησε φιλικά του ΟΦΗ με 3-2 στο Παγκρήτιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φιλική αναμέτρηση έδωσαν το πρωί του Σαββάτου  ο Εργοτέλης με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Η ομάδα του Εργοτέλη νίκησε με 3-2 σε ένα ματς όπου πέτυχε το τέρμα της νίκης λίγο πριν το φινάλε, με τους Γιάννη Ταουσιάνη από πλευράς νικητών και Γιώργο Σίμο από πλευράς ΟΦΗ να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας.

Συνέχεια που περιέχει ερωτηματικά για τους νικητές καθώς ακόμα δεν ξέρουν πότε θα υπάρξει επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας 2, ενώ ο ΟΦΗ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας 1 με το πολύ δύσκολο ματς στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στα αγωνιστικά ο Εργοτέλης προηγήθηκε δις, όμως ισάριθμες φορές ο ΟΦΗ βρήκε τις απαντήσεις, όχι όμως και λίγο πριν το φινάλε όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-2 το οποίο έμελλε να τους δώσει και τη φιλική νίκη, απέναντι στον συμπολίτη τους.

Μόλις στο 8’ ο Έφορντ με πλασέ, μετά από σέντρα του Τσέλιου, έκανε το 1-0 για τον Εργοτέλη, ενώ στο 20’ θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0 όμως ο Γουάλι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μανουσάκη. Τρία λεπτά αργότερα ο Πέιος ανέτρεψε τον Μάνο εντός περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο φορ των Κρητικών ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου πήραν πάλι προβάδισμα με σουτ του Μανουσάκη μέσα από την περιοχή. Αφού έχασε δύο ευκαιρίες (64’ και 72’) με τον Ναμπί για να κάνει το 2-2, τελικά ο άσος του ΟΦΗ βρήκε δίχτυα με την τρίτη και… φαρμακερή. Ήταν το 86’ όταν με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη.

Και εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία… στο 89’ ο Εργοτέλης έφτασε στη νίκη με σουτ του Μπαράτα ο οποίος πέτυχε το τελικό, όπως αποδείχθηκε, 3-2.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μπάτζιος (66′ Οικονόμου), Μπούσης (66′ Κοιλιάρας), Τσέλιος (46′ Μπουτσάκης), Μπρους, Μανουσάκης (61′ Μπαράτα), Πέιος, Γροντής, Σταθόπουλος, Έφορντ (79′ Αζίζι).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι (58′ Δερμιτζάκης), Μπράουν, Μπολάκης (58′ Κοροβέσης, 69′ Μακριδάκης), Κουτρουμπής (65′ Νάστος), Περδίκης (65′ Μαρινάκης), Στάικος (65′ Σακόρ), Νοικοκυράκης (58′ Ναμπί), Σουρνάκης (58′ Μεγιάδο), Βαζ, Ντίνας (81′ Σόουζα), Μάνος (74′ Φιγκεϊρέδο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση