HomeΚΡΗΤΗΧ. Μαμουλάκης: «Ανάγκη για επέκταση του προγράμματος οδικής ασφάλειας στα σχολεία»

Χ. Μαμουλάκης: «Ανάγκη για επέκταση του προγράμματος οδικής ασφάλειας στα σχολεία»

Στη σύσκεψη για την οδική ασφάλεια συμμετείχε ο Ηρακλειώτης βουλευτής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύσκεψη με θέμα «Οδική Ασφάλεια και εξεύρεση βελτιωτικών μέτρων πρόληψης ώστε να ανακοπεί η τάση των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων στον τόπο μας» που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, συμμετέχει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

«Διατηρούμε δυστυχώς μια τραγική Ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και τραυματισμούς από τροχαία» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Είναι απαραίτητο να συνεχιστεί και να επεκταθεί το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας στα σχολεία μας, ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια και ενισχύει τις φιλότιμες προσπάθειες των εκπαιδευτικών μας. Επιβάλλεται όμως κι εμείς ως γονείς, να αποτελούμε παραδείγματα προς μίμηση για τα παιδιά μας. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να βελτιώνουμε διαρκώς τις υποδομές μας, να συντηρούμε σωστά τα οχήματά μας και να μην θεωρούμε εαυτούς ως «άτρωτους». Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί η μάστιγα των τροχαίων, μόνον έτσι θα πάψουμε να θρηνούμε ζωές που χάνονται άδικα στην άσφαλτο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της σύσκεψης, για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία».

mamoulakhs-odikh-asfaleia2

Σκοπός της σύσκεψης, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων και αρχών απ’ όλη την Κρήτη, είναι η εύρεση τρόπων αντιμετώπισης του μείζονος ζητήματος των πολλών τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων που καταγράφονται στους δρόμους της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση