Ενώπιον των δικαστικών αρχών εμφανίστηκαν σήμερα οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση της διακίνησης ηρωίνης προκειμένου να απολογηθούν, ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για αύριο το πρωί.

Έτσι, ο 39χρονος παραλήπτης του δέματος από τη Θεσσαλονίκη και ο 63χρονος φυλακισμένος στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού θα εμφανιστούν και πάλι αύριο ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου προκειμένου να εξηγήσουν τα … ανεξήγητα.

Χθες, απολογήθηκε η ηλικιωμένη θεία του 39χρονου, η οποία παρέλαβε για λογαριασμό του ανιψιού της το δέμα από τη συμπρωτεύουσα με τις ηλεκτρικές συσκευές και τα δέκα σακουλάκια της ηρωίνης, η οποία με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Και οι τρεις κατηγορούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών λειτουργούσε υπό τις οδηγίες και εντολές του 63χρονου κρατούμενου ο οποίος εκτίει ποινή στην Αλικαρνασσό για ανάλογα αδικήματα. Αποστολέας του δέματος με το μίξερ, το ηλεκτρικό σκουπάκι και την ηρωίνη ήταν ένας 42χρονος από τη Θεσσαλονίκη και παραλήπτης η 69χρονη γυναίκα. Το δέμα, ωστόσο, έπρεπε να παραδοθεί στον 39χρονο ανιψιό της.

Οι αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και να οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης τους τρεις εμπλεκόμενους στην υπόθεση από την Κρήτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση