HomeHL-9Στην Περιφέρεια η Δόμνα Μιχαηλίδου

Στην Περιφέρεια η Δόμνα Μιχαηλίδου

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στην Κρήτη.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες κοινωνικής πολιτικής και υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και Παιδείας Έφη Κουτεντάκη αλλά και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ρένα Παπαδάκη καθώς και στελέχη του Υπουργείου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την απορρόφηση πόρων και την ανάδειξη του έργου της Περιφέρειας στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

mixahlidoy-perifereia

«Ακούμε τα πιο θετικά σχόλια όπου κι αν βρεθούμε για την Περιφέρεια Κρήτης, το έργο σας είναι σημαντικό», ήταν το σχόλιο της Υφυπουργού στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη μπροστά στις κάμερες. Από την πλευρά του ο Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε πως η δουλειά που γίνεται από τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους αιρετούς είναι σημαντική και υπογράμμισε πως η Διαχειριστική Αρχή Κρήτης και τα στελέχη της έχουν αποδείξει με την εμπειρία τους πως ξεχωρίζουν και παράγουν έργο.

Ακολουθεί σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με αιρετούς και Δημάρχους της Ανατολικής Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση