HomeHL-LifestyleΣία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα με τον γιο τους στον Εθνικό Κήπο

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα με τον γιο τους στον Εθνικό Κήπο

Διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέντε χρόνια κοινής ζωής, από τα οποία τα δύο είναι παντρεμένοι -είχαν επέτειο στις 22 Ιουλίου-, συμπλήρωσαν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.

Πριν μερικές μέρες, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ο δήμαρχος Αθηναίων και η ανκρογούμαν του ΣΚΑΪ πραγματοποίησαν μια σπάνια οικογενειακή εμφάνιση, στο κέντρο της πρωτεύουσας, μαζί με τον γιο τους, Δήμο.

Χαλαροί και ευδιάθετοι, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων δρόμου, έκαναν όλοι μαζί βόλτα στον Εθνικό Κήπο και απόλαυσαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές. Μαζί τους, μάλιστα, ήταν και η 10χρονη κόρη του Κώστα Μπακογιάννη, Δανάη, από τον προηγούμενο γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδη, με την οποία έχει αποκτήσει ακόμα τον 12χρονο Παύλο.

Η Σία Κοσιώνη, φορώντας ένα ασπρόμαυρο φόρεμα και πέδιλα έκλεψε τις εντυπώσεις με την chic εμφάνισή της, ενώ με την επιλογή της να βγει από το σπίτι χωρίς ίχνος μακιγιάζ απέδειξε για μία ακόμα φορά πώς είναι ακομπλεξάριστη και ότι διαθέτει φυσική ομορφιά.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, με casual look, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της, ενώ ήταν εκείνος που ανέλαβε τα… οικογενειακά βάρη, καθώς έσπρωχνε το καρότσι με τον μικρό Δήμο μέσα, καθ’ όλη τη διάρκεια του περιπάτου τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

sia1-1-860x609

644915 644920 644957 sia1-1-860x609 sia1-1-1200x850

tlife.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση