HomeCity Guide«Δρόμος για την Υγεία» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

«Δρόμος για την Υγεία» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σύλλογος εργαζομένων «Βενιζελείου» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο πολιτιστικό – αθλητικό event που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 με ώρα έναρξης 9.30 πμ.

Γονείς με μικρά παιδιά νηπιακής και σχολικής ηλικίας θα συμμετάσχουν σε παιχνίδια βιοκινητικής εξέλιξης στο χώρο υπό τους ήχους μουσικής και ….μπαλονιών.

Εθελοντές μπορούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα οργανωθεί στο χώρο από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του «Βενιζελείου» Νοσοκομείου. Δυνατότητα ενημέρωσης αλλά και δωρεάς μυελού των οστών θα δοθεί από τον “Αιματοκρίτη”.
Μηνύματα … υγείας θα δοθούν με την παρουσία του Ι.Σ.Η, της Ε.Δ.Δ.Ε & του Π.Σ.Φ ενώ η συμμετοχή του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ θα μας μυήσει βιωματικά στην … Υγεία και Οδική Ασφάλεια.

Δράσεις και δυναμικές επιδείξεις θα πλαισιώσουν το μήνυμα που αυτή η εκδήλωση πρεσβεύει.

Εκκίνηση του ποδηλατικού περιπάτου από τον Καράβολα και τερματισμό στο «Βενιζέλειο»

Ο Δήμος Ηρακλείου θα παραχωρήσει ποδήλατα στους μη έχοντες για συμμετοχή στην εκδήλωση!
Να μη λείψει κανείς!!
Σε όλους τους συμμετέχοντες αριθμό συμμετοχής, χωρίς καμία επιβάρυνση, θα δίνεται μπλουζάκι, καπελάκι, νερό και ένα μικρό σνακ. Στο τέλος, στον προαύλιο χώρο του Βενιζελείου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος στην κλήρωση των ποδηλάτων (και άλλων δώρων έκπληξη) λαμβάνοντας ακόμη μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Ο Σύλλογος εργαζομένων ως αρωγός της υγείας προσπαθεί να προάγει την υγεία, τον αθλητισμό, την ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα να προβάλει το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης στην πόλη μας.

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την αιγίδα του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο), της 7ης Υ.Π.Ε, του Ι.Σ.Η, του Π.Σ.Φ π.τ Ηρακλείου, της Ε.Δ.Δ.Ε π.τ Κρήτης, την αρωγή του Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ε.Κ.Α.Β, την υποστήριξη της ΛΕ.Κ.Ο. και του Heraklion Vespa club σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να συμμετέχετε ενεργά ακολουθώντας πάντα τους κανόνες και τις οδηγίες ασφαλείας (κράνη, συμμόρφωση με τις υποδείξεις των διοργανωτών) για μία άψογη και ασφαλή διοργάνωση.

Περισσότερα για την Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου Νοσοκομείου : http://www.venizeleio.eu/
Περισσότερα για τον 3οΔρόμο για την Υγεία : http://dgty.gr/
Βιοκινητική εκπαίδευση: έναρξη 10:00 / Ποδηλατικός περίπατος 12:30
Την ΥΓΕΙΑ σου ΘΥΜΗΣΟΥ καν’ το ΕΠΙΛΟΓΗ σου!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση