HomeΚΡΗΤΗΜε το Δεκαπενταμελές του Γυμνασίου Γουβών συναντήθηκε ο Γ. Σέγκος

Με το Δεκαπενταμελές του Γυμνασίου Γουβών συναντήθηκε ο Γ. Σέγκος

Στο επίκεντρο το ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησής τους από και προς το σχολείο τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου του Γυμνασίου Γουβών. Τους μαθητές συνόδευαν ο διευθυντής του Γυμνασίου Γουβών, Σταύρος Βούλκος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Εμμανουήλ Κανδιλεράκης Με πρωταρχικό αίτημα στη νέα δημοτική αρχή την ασφαλή μετακίνησή τους από και προς το σχολείο τους, οι μαθητές ανέφεραν ότι η ολοκλήρωση του έργου της πεζογέφυρας στις Γούρνες είναι το βασικότερο στη λίστα των αναγκών τους.

Στον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, τα παιδιά εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν στο σχολικό τους συγκρότημα. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ο κ. Σέγκος, αφού τόνισε το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής όσον αφορά σε θέματα παιδείας, αλλά και ειδικότερα για τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών προϋποθέσεων μάθησης και επίλυσης χρόνιων προβλημάτων στα σχολεία, άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος δήλωσε: «Η δημοτική μας αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάληψη δράσεων για την επίλυση του οξύτατου προβλήματος της σχολικής στέγης, ειδικά στη Δημοτική Ενότητα Γουβών που παρουσιάζονται οι μεγαλύτερες ανάγκες. Συναισθανόμαστε την ευθύνη εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών συνθηκών μάθησης για τα παιδιά μας και είναι υποχρέωσή μας να διευκολύνουμε τη σχολική ζωή των παιδιών, αλλά και το εκπαιδευτικό έργο.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση