Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με τη συμμετοχή τριών ανδρών και μίας ηλικιωμένης γυναίκας κατάφεραν να εντοπίσουν οι διωκτικές αρχές στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο καλά συντονισμένης αστυνομικής έρευνας.

Το κύκλωμα εντοπίστηκε με τη σύλληψη μίας 69χρονης γυναίκας και ενός 39χρονου στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών αλλά και όπλα. Στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται ακόμη ένας 42χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ διαπιστώθηκε ότι η ομάδα ενεργούσε κάτω από τις εντολές ενός 63χρονου που παραμένει στη φυλακή.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης συνέλαβαν την ηλικιωμένη γυναίκα τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα από μεταφορική εταιρεία για λογαριασμό του 39χρονου που επίσης συνελήφθη. Αποστολέας του πακέτου – όπως αποδείχθηκε – ήταν ο 42χρονος από τη Θεσσαλονίκη κατ’ εντολή του 63χρονου φυλακισμένου.

narkotika-opla

Οι αστυνομικοί έλεγξαν το δέμα που παρέλαβε η 69χρονη στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 272,1 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του 39χρονου που ήταν και ο πραγματικός παραλήπτης του δέματος από τη συμπρωτεύουσα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 3 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρες στο στάδιο της ανάπτυξης,
– 112 γραμμάρια κάνναβης,
– 3 κυνηγετικά όπλα
– ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή
– το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων στο Ηράκλειο σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

narkotika-opla2

Διαφήμιση
Διαφήμιση