HomeHL-9Ώρες αγωνίας για τον νεαρό διανομέα που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο

Ώρες αγωνίας για τον νεαρό διανομέα που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο

Παραμένει στην Εντατική μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική ο 27χρονος διανομέας φαγητού που τραυματίστηκε βαρύτατα χθες το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις Μεσαμπελιές.

Ο νεαρός άνδρας, κινούνταν στην περιοχή προκειμένου να παραδώσει παραγγελία και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες κι ενώ κινούνταν σε διασταύρωση συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να πεταχτεί στο οδόστρωμα και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα στα κάτω άκρα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εσπευσμένα εισήχθη στο χειρουργείο. Μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε μπήκε στην Εντατική όπου και παραμένει σε καταστολή.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενώ τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται από τις αρχές.

Την άμεση στελέχωση και ενίσχυση της Επιθεώρησης Εργασίας ζητά το Εργατικό Κέντρο

Με αφορμή το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει τα εξής:

Οργή και αγανάκτηση μας προκαλεί το νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα εργαζόμενου σε διανομή έτοιμου φαγητού.

Χθες το βράδυ ένα ακόμη εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο Νομό μας, όπου 27χρονος εργαζόμενος υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό, φέροντας σοβαρά κατάγματα στα κάτω άκρα καθώς και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Απαιτούμαι την άμεση στελέχωση και ενίσχυση της Επιθεώρησης Εργασίας ώστε να εντατικοποιηθούν οι ελέγχει και σκοπό την μείωση των εργατικών ατυχημάτων, να τηρούνται τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και ορθής συντήρησης των οχημάτων.

Ας μη ξεχνάμε η χρήση κράνους και η σωστή οδική συμπεριφορά είναι υπόθεση όλων μας.

Στο χειρουργείο και η Ελβετίδα τουρίστρια

Στο μεταξύ σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες το βράδυ και η Ελβετίδα τουρίστρια, ηλικίας 60 χρόνων, η οποία τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στις Γούβες, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Η οδηγός υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση