HomeHL-SportsΟ ΟΦΗ έστειλε το μήνυμά του για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ο ΟΦΗ έστειλε το μήνυμά του για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Όμορφη πρωτοβουλία στα ματς με Πανιώνιο και Ξάνθη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η μπάλα και αυτό ευτυχώς το δείχνουν συχνά οι ομάδες.

Ο ΟΦΗ έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, συμμετέχοντας σε μια όμορφη πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, στηρίζει ενεργά την εκστρατεία για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού, καθώς ο Οκτώβριος έχει ορισθεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης κατά της νόσου.

Έτσι, στο ματς με τον Πανιώνιο, οι παίκτες φόρεσαν τη ροζ κορδέλα, το διεθνές σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού και μπλουζάκια με το σήμα της ομάδας και το μήνυμα: «Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα».

Τόσο στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες, όσο και στο επόμενο εντός έδρας με την Ξάνθη, οι γυναίκες μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες με συμβολική τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ, με όλα τα έσοδα από τα συγκεκριμένα εισιτήρια να διατίθενται για την ενίσχυση της Πανελλήνιας Εταιρίας Πρόληψης για τον καρκίνο, «Στόχος – Πρόληψη».

Παράλληλα, πριν του δύο αγώνες υπάρχει ειδικό περίπτερο της εταιρείας στην είσοδο της Θύρας 1, στο οποίο οι εθελόντριες ενημερώνουν τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν τις δράσεις που γίνονται, ενώ θα πωλούνται και επίσημα προϊόντα της εταιρίας, από τα οποία διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η ΜΚΟ «Στόχος – Πρόληψη» έστειλαν το μήνυμά τους για την πρόληψη και την έγκαιρη ενημέρωση στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού!», αναφέρει η ανακοίνωση της Δευτέρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση