HomeΚΡΗΤΗΑπομακρύνονται τα κλειστά περίπτερα από τους δρόμους του Ρεθύμνου

Απομακρύνονται τα κλειστά περίπτερα από τους δρόμους του Ρεθύμνου

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων από δρόμους της πόλης θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Ρεθύμνης. Ειδικότερα, την εβδομάδα που διανύουμε, συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, θα απομακρύνουν με ειδικό γερανό:

• Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωϊ έως τις 12.00 το μεσημέρι, το περίπτερο στην οδό Χατζηδάκη. Για την ασφαλή εκτέλεση του έργου, για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, θα παραμείνουν κλειστές στην κυκλοφορία, οι οδοί Κ. Πάρεν Σιγανού και Χατζηδάκη.

• Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωϊ έως τις 12.30μ.μ., το περίπτερο στην οδό Κολοκοτρώνη. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Κολοκοτρώνη, στο ύψος ανατολικά της Θεοτοκοπούλου.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνονται ακόμη τα εξής:

“Παράλληλα, προγραμματίζεται η απόσυρση όλων των κλειστών περιπτέρων για την οποία θα ενημερώσουμε τους συμπολίτες με νεότερη ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση τους παρακαλούμε να σεβαστούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ειδική σήμανση κατά τις μετακινήσεις τους τις ημέρες και ώρες που θα διεξάγονται οι συγκεκριμένες εργασίες”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση