HomeHL-SportsΤρίποντο με… τεσσάρα για τον ΟΦΗ, 4-1 τον Πανιώνιο

Τρίποντο με… τεσσάρα για τον ΟΦΗ, 4-1 τον Πανιώνιο

ΟΦΗ-Πανιώνιος 4-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι Κρητικοί επικράτησαν με το ευρύ 4-1 και ανέβηκαν στους 13 βαθμούς, αποδεικνύοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πρώτος «αιφνιδίασε» τον αντίπαλο του, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό ο Μαξίμοβιτς έβγαλε με εξαιρετική μπαλιά τον Αραμπούλι στην αντεπίθεση και αυτός με πλασέ νίκησε τον Σωτηρίου για το 0-1.

Ο ΟΦΗ δεν τα παράτησε και σταδιακά άρχισε να ασκεί όλο και μεγαλύτερη πίεση στον Πανιώνιο, καταφέρνοντας τελικά να φτάσει στην ισοφάριση στο 31’ με κοντινή προβολή του Σεμέδο από το ύψος της μικρής περιοχής του Κότνικ.

Στο 39’ ο Πανιώνιος κατάφερε κόντρα στη ροή του ματς νε πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Παπανικολάου, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του VARλόγω ενός καθαρού φάουλ για πάτημα του Παπαγεωργίου στον Σεμέδο στο ξεκίνημα της φάσης.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή των Κρητικών στο γήπεδο ήταν καθολική. Πίεσαν ακατάπαυστα, είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή της μπάλας, πάτησαν αρκετές φορές στην περιοχή του Κότνικ και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Στο 55’ ο Νέιρα έκανε το 2-1 μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των Σεμέντο και Φιγκειρέδο.

Στο 71’ ο ΟΦΗ κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη με πλασέ του Τσιλιανίδη και ο κορυφαίος του γηπέδου Σεμέδου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Κρητικών με ωραία προσωπική προσπάθεια στο 82’.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ο ΟΦΗ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες, ωστόσο το τελικό σκορ έμεινε στο 4-1, δίνοντας μια μεγάλη ένεση αυτοπεποίθησης στους Κρητικούς, οι οποίοι έχουν πλέον την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 14 γκολ.

Γκολ: 9′ Αραμπούλι (Πανιώνιος), 31′, 81′ Σεμέδο (ΟΦΗ), 55′ Νέιρα

Κίτρινες: Κόρμπος (Πανιώνιος), Παπαγεωργίου (Πανιώνιος), Σακόρ (ΟΦΗ), Σαραμαντάς (Πανιώνιος), Καμαρά (Πανιώνιος), Σωτηρίου (ΟΦΗ)

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς), Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Νικόλαος Σάββας (Σερρών), 4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Χρυσούλα Κουρομπίλια

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (77′ Κουτρουμπής), Σακόρ, Νέιρα (85′ Στάικος), Τσιλιανίδης, Ναμπί (82′ Μάνος), Σεμέδο,  Φιγκεϊρέδο.

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου (79′ Δούμτσιος), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Παπανικολάου (86′ Μασούρας), Τσιλούλης (59′ Καμαρά), Μιλόγεβιτς, Αραμπούλι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση