HomeHL-GreeceΠρωινό με το ζεύγος Πομπέο πήραν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα

Πρωινό με το ζεύγος Πομπέο πήραν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα

Απόλαυσαν την Αθήνα από ψηλά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, πήραν μαζί πρωινό την Κυριακή, ενώ στην παρέα τους είχαν και τις συζύγους τους.

Ο πρωθυπουργός και η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγαν στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στο οποίο διαμένει κατά την επίσκεψή του ο κ. Πομπέο με τη σύζυγό του, Σούζαν. Στη συνάντησή τους το Σάββατο, ο Αμερικανός επικεφαλής της διπλωματίας είχε αναφέρει πως η σύζυγός του έχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια του πρωινού, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πομπέο συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά απόλαυσαν και την Αθήνα από ψηλά και τη θέα της Ακρόπολης. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός έδειξε στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης, το οποίο θα εγκαινιαστεί την 25η Μαρτίου του 2021 για τον εορτασμό των 200ων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Μετά το πρωινό με το πρωθυπουργικό ζεύγος, ο Μάικ Πομπέο και η σύζυγός του πήγαν στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου παρακολούθησαν την τέλεση της θείας λειτουργίας από τον μητροπολίτη Ξάνθης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση