HomeHL-9Κινδύνεψε να πνιγεί λουόμενος σε παραλία μέσα στην Ιεράπετρα

Κινδύνεψε να πνιγεί λουόμενος σε παραλία μέσα στην Ιεράπετρα

Σήμερα το απόγευμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τα χειρότερα γλίτωσε νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου, ένας άνδρας σε παραλία μέσα στην Ιεράπετρα όταν κινδύνεψε να πνιγεί αλλά με τη βοήθεια των λουόμενων κατάφερε να βγει στην παραλία.

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία δίπλα στο παραλιακό γυμναστήριο την ώρα που στη θάλασσα είχε έντονο κύμα. Ο άνδρας ηλικίας περίπου 55-60 χρονών για άγνωστο λόγο, ένιωσε να χάνει τις δυνάμεις του, και κάλεσε σε βοήθεια σηκώνοντας τα χέρια του για να γίνει αντιληπτός.

Στην παραλία βρισκόταν αρκετός κόσμος και ένας απ’ αυτούς, ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης, έτρεξε πρώτος για να τον βοηθήσει. Κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολο αφού το κύμα ήταν έντονο και ο άνδρας κατευθυνόταν και βρέθηκε τελικά δίπλα στα βράχια. Στο σημείο βρέθηκε και άλλος κόσμος που προσπαθούσε να βοηθήσει, και τελικά χωρίς ευτυχώς να συμβεί κάτι χειρότερο ο άνδρας βγήκε στην ακτή, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι ο νεαρός που πήγε αρχικά να τον βοηθήσει, και χτύπησε στα βράχια.

Στο σημείο ενημερώθηκαν και βρέθηκαν άνδρες του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, ενώ ο 60χρονος άνδρας είναι καλά στην υγεία του.

radiolasithi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση