HomeHL-GreeceΕισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες 19χρονου για το εστιατόριο του Μποτρίνι

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες 19χρονου για το εστιατόριο του Μποτρίνι

Θα κληθούν να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας διέταξε η Εισαγγελία Κέρκυρας σχετικά με τις καταγγελίες 19χρονου ότι υπέστη εγκαύματα σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο νησί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έπαιξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η έρευνα αφορά σωρεία σοβαρών αδικημάτων, όπως οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση.

Τις επόμενες μέρες θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Ο νεαρός σπουδαστής είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δε διευκρίνιζε από πού προήλθαν. Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μια δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο.

Την έρευνα θα κάνει η αστυνομία του νησιού και στο τέλος η Εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη η όχι. Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του μαγαζιού.

Σε επικοινωνία του Star με τον γνωστό σεφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, δε θέλησε να σχολιάσει κάτι. Είχε δηλώσει όμως στο παρελθόν ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες του νεαρού σπουδαστή.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση