HomeΚΡΗΤΗΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Στο δήμο Μινώα Πεδιάδος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου διεξάγεται στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδος ο «Ημιμαραθώνιος Κρήτης».

Εξαιτίας αυτού έχουν προγραμματιστεί προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων σε διάφορους δρόμους.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση από την αστυνομία:

Λόγω διεξαγωγής αγώνα «ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ» στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, την Κυριακή 06.10.2019, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 την Κυριακή 06/10/2019 στην περιοχή του Τοπικού διαμερίσματος του Δήμου Μινώα Πεδιάδος ως εξής:

  • στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – Μάχης Κρήτης –Ελ. Βενιζέλου – Σάββα Πέππα –Μάχης Κρήτης – Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου καθώς και σε όλο το μήκος της επ οδού από δ.ε. Αρκαλοχωρίου έως τ.κ Χουμερίου .
  • στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – Μάχης Κρήτης – Ελ. Βενιζέλου – επαρχιακή οδό Αρκαλοχωρίου προς τ.κ. Χουμερίου-Βόνης – Γαλατά – Θραψανού –δ.ε. Αρκαλοχωρίου – Ελ. Βενιζέλου – Μάχης Κρήτης- Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη δ.ε. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών ήτοι όλα τα οχήματα με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Καστέλλι, Βιάννο, Γαρίπα κλπ τ.δ. καθώς και αντιστρόφως από προαναφερόμενες περιοχές προς το Ηράκλειο θα εκτρέπονται από την περιφερειακή οδό Αρκαλοχωρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από και προς τα τ.δ. Θραψανό, Βόνη, Γαλατά και Χουμέρι θα διεξάγεται από λοιπές παράπλευρες οδούς.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται σταδιακά κατά μήκος της διαδρομής και θα αποδίδεται στην κυκλοφορία αμέσως μετά την διέλευση των αθλητών.      

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση