HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη η πανηγυρική συνεδρίαση του Ροταριανού Ομίλου «Candia»

Επιτυχημένη η πανηγυρική συνεδρίαση του Ροταριανού Ομίλου «Candia»

Με ομιλήτρια τη Δέσποινα Λημνιωτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Πανηγυρική Συνεστίαση της ροτ. χρονιάς 2019-2020 από τον Ροταριανό Όμιλο Ηράκλειο- Candia. H εκδήλωση έλαβε χώρα στο Marin Dream Hotel, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. , με ομιλήτρια την εξαιρετική κα Λιμνιωτάκη Δέσποινα.

Η Δέσποινα Λιμνιωτάκη είναι Ψυχολόγος MSc, σύμβουλος σε θέματα δι-ομαδικών διεργασιών & επικοινωνίας, κοινωνική επιχειρηματίας – συνιδρύτρια και Πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης The Healing Tree (www.healingtreecommunity.com) που σχεδιάστηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού – προνοιακού χαρακτήρα σε ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν από ψυχικές νόσους και χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Το θέμα της συνεστίασης ήταν “η Ψυχολογία της Αποτελεσματικής Ηγεσίας” όπου η κα Λιμνιωτάκη Δέσποινα ανέπτυξε με έναν δικό της παραστατικό τρόπο το θέμα της ηγεσίας.

Σύμφωνα με την κα Λιμνιωτάκη:

«…για πολλά χρόνια, η ηγεσία υπήρξε έννοια και διαδικασία στενά συνυφασμένη με την διοίκηση και το marketing. Ως ηγέτες μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι άνθρωποι που είχαν καταφέρει να αναπτύξουν την δική τους, ιδιότυπη μέθοδο για την καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης που θα οδηγούσε σε επαγγελματικές κορυφές και απτά οφέλη.

Έτσι, η ηγεσία φάνταζε σαν την κατάκτηση ενός μωσαϊκού από δεξιότητες για την βελτίωση της παραγωγικότητας και των οικονομικών αποτελεσμάτων ενός οργανισμού».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μέλη του Ομίλου καθώς και ο βοηθός Διοικητής ροτ. Ιωάννης Ιεραπετρίτης,ο Πρόεδρος του Ρ.Ο Καζαντζάκης ροτ . Ιωάννης Καλατζάκης και τέλος φίλοι και υποστηρικτές του Ομίλου «Candia».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης,  ο ροτ. Αποστόλης Βαρδάκης από τον Ρ.Ο. Αμερικής, Bόρεια Καρολίνα, ο οποίος συνομίλησε και αντάλλαξε bunner με την πρόεδρο του Ρ.Ο. Candia ροτ. Ελένη Κουντουράκη.

rotarianos-omilos-candia3

Διαφήμιση
Διαφήμιση