HomeHL-9Γυναικεία υπόθεση η διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στο Ηράκλειο

Γυναικεία υπόθεση η διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στο Ηράκλειο

Χειροπέδες σε… δύο άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γυναικεία υπόθεση φαίνεται πως είναι η διακίνηση και εμπορία λαθραίων τσιγάρων και καπνών στο Ηράκλειο καθώς οι αρχές συνέλαβαν την 43χρονη διακινήτρια και την 54χρονη έμπορο με συνολικά κοντά στα 3.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 900 περίπου πακέτα λαθραίου καπνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν μετά από ενδελεχή έρευνα των λιμενικών αρχών εντοπίστηκε η 43χρονη με το όχημά της έξω από το σπίτι της.

lathraia-tsigara

Ακινητοποιήθηκε από τις αρχές και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 74 πακέτα τσιγάρων και 7 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη, καπνικά προϊόντα στερούμενα τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 100 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 34 λαθραίες συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη.

Κατά την προανάκριση που διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη προμηθεύτηκε τα λαθραία καπνικά από την 54χρονη, στην οικία της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.805 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 705 λαθραίες συσκευασίες καπνού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση