HomeHL-CultureΧωραφάς για τα νιάτα του: Δοκίμασα τα πάντα, κοινόβια, ναρκωτικά

Χωραφάς για τα νιάτα του: Δοκίμασα τα πάντα, κοινόβια, ναρκωτικά

Τι ανέφερε σε συνέντευξή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις… τρέλες που έκανε σε νεαρότερη ηλικία μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Χωραφάς.

Ο Γιώργος Χωραφάς, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και στον Κώστα Τσουρό, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι μετά το Μάη του ’68… πέρασε πολύ καιρό μεθυσμένος!

«Ο Μάης του ’68 ήταν καθοριστικός στη ζωή μου. Ήμουν 15 χρονών και μέχρι τότε είχαμε πολλή καταπίεση στο σχολείο και γενικά. Ξαφνικά ο Μάης του ’68 ήρθε σαν μια βόμβα. Πριν δεν με αφήνανε να βγω αργά το βράδυ. Μετά το Μάη του ’68 έφυγα και πήγα στην Αγγλία χωρίς να ζητήσω τίποτα. Άφησα ένα γράμμα και είπα μην ανησυχείτε κι έφυγα στην Αγγλία για να βρω μια κοπέλα που είχα γνωρίσει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χωραφάς.

Χωραφάς: Πέρασα πολύ καιρό μεθυσμένος χωρίς να ξεμεθάω

«Ήταν όλα πιο απελευθερωμένα τότε. Ότι μπορείς να φανταστείς. Δοκίμασα τα πάντα, καταστάσεις, κοινόβια, διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Πάντα όμως κάτι με κράταγε γιατί αυτό που είναι πιο σημαντικό σε μένα είναι η ανεξαρτησία. Φοβήθηκα, υπήρχαν εμπειρίες πολύ ανησυχητικές. Πέρασα πολύ καιρός μεθυσμένος χωρίς να ξεμεθάω ποτέ, μέχρι που πια το σώμα είπε δεν μπορώ», συνέχισε την εξομολόγησή του ο Γιώργος Χωραφάς.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στην στην “Πολίτικη κουζίνα” ανέφερε ότι του θυμίζουν συνεχώς, άνθρωποι που τον αναγνωρίζουν στο δρόμο! «Χθες με πλησίασε στο σούπερ μάρκετ μια κυρία και μου είπε “είμαι από το Αζερμπαϊτζάν και κάθε φορά που βλέπω την ταινία κλαίω”. Όχι μόνο Έλληνες που είναι από την Πόλη. Αγγίζει κόσμο γιατί σήμερα πολύς κόσμος είναι πρόσφυγας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χωραφάς.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση