HomeΚΡΗΤΗΚοντά στους κατοίκους των Βασιλικών Ανωγείων η δημοτική αρχή

Κοντά στους κατοίκους των Βασιλικών Ανωγείων η δημοτική αρχή

Kαι η «Μεγάλη Γόρτυνα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα Βασιλικά Ανώγεια, που λόγω ενός τυπικού λάθους δεν εξέλεξαν πρόεδρο και τοπικό συμβούλιο στις πρόσφατες εκλογές, επισκέφθηκαν ο Λευτέρης Κοκολάκης, που εκτελεί προσωρινά χρέη δημάρχου και ο εκλεγμένος από τους πολίτες δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, προκειμένου να συνομιλήσουν με κατοίκους του οικισμού, με πρώην προέδρους, με εκπροσώπους του πολιτιστικού συλλόγου και του ΤΟΕΒ της περιοχής.

Στα Βασιλικά Ανώγεια βρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Νίκος Πελεκανάκης, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Τσικνάκης, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, Θοδωρής Σαβουιδάκης, Στέλιος Σηφάκης, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Σταματάκης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, Μανώλης Δρετάκης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν οι κάτοικοι και φορείς των Βασιλικών Ανωγείων για την διαδικασία εκπροσώπησης της περιοχής, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία, αλλά και να συζητηθούν τα προβλήματα του οικισμού.

«Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας, θα ακούμε τα αιτήματά σας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βρίσκουμε λύσεις σε όσα σας απασχολούν» ανέφερε ο Λευτέρης Κοκολάκης.

«Τα Βασιλικά Ανώγεια δεν θα μείνουν χωρίς εκπροσώπηση. Η φωνή σας θα ακούγεται και θα είναι ισχυρή. Η δημοτική αρχή, αλλά και τα μέλη της ‘’Μεγάλης Γόρτυνας’’ θα είναι στο πλευρό σας, στην προσπάθεια που καταβάλλετε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας» τόνισε ο Μιχάλης Κοκολάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση