HomeΚΡΗΤΗΤι συζήτησαν στην Ολομέλειά τους οι διευθυντές των ξενοδοχείων

Τι συζήτησαν στην Ολομέλειά τους οι διευθυντές των ξενοδοχείων

Στο Κολυμπάρι Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 20η Σεπτεμβρίου 2019 την μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο «Euphoria» στην Κολυμπάρι Χανίων.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης Δημήτρης ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους .

Ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Ιωάννης, απηύθυνε χαιρετισμό στα μέλη του συλλόγου και τα ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης Εμμανουήλ , contract manager της εταιρείας  “Sunhotels – Web beds” ενημέρωσε για την εξέλιξη της τουριστικής σαιζόν στη δυτική Κρήτη και τις προβλέψεις για το 2020.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία του Αρχιμανδρίτου κ. Ταμπακάκη Τίτου , Πρωτοσύγκελου της Ι. Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, γραμματέα της συνοδικής επιτροπής επί του Θρησκευτικού τουρισμού Κρήτης, με θέμα « ο Θρησκευτικός Τουρισμός στην Κρήτη».

Ακολούθως συζητήθηκαν διάφορα θέματα όπως οι εξελίξεις για την υπόθεση του Thomas Cook,η εκδρομή του συλλόγου στην Κύπρο το Νοέμβριο,  ενημερώθηκαν τα μέλη για την εκδήλωση του βραβείου «Γ. Δασκαλάκης»  που απονέμει ο σύλλογος στον καλύτερο ξενοδοχοϋπάλληλο για το έτος 2019 αλλά και για την βραδιά Χορού που θα πραγματώσει ο σύλλογος στις 23.10.19 και αποτελεί πλέον θεσμό για το νησί μας.

Ακολούθησε δείπνο, προσφορά του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο «Euphoria» και τον  διευθυντή κ. Ορφανουδάκη Σταύρο για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στο σύλλογό μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση