HomeHL-9Κανονικά τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο

Κανονικά τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο

Δεν συμμετέχει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών στη σημερινή απεργία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κανονικά πραγματοποιούνται σήμερα, ημέρα της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, καθώς στην κινητοποίηση δεν συμμετέχει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών.

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας επισημαίνονται τα εξής:

«Με αφορμή την εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία των εργαζομένων στον κλάδο των μεταφορών από την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας, την Τρίτη 24-09-2019, γνωρίζουμε στο επιβατικό κοινό των πόλεων μας ότι:

Όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια, από όλα τα Αστικά ΚΤΕΛ – μέλη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών, θα πραγματοποιηθούν κανονικά από τους ιδιοκτήτες των λεωφορείων, οι οποίοι αποτελούν το 90% περίπου των εργαζομένων.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι οι ισχυρισμοί της ΟΣΜΕ δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και δεν αγγίζουν τα ΚΤΕΛ και τις Διοικήσεις τους, οι οποίες μαζί με τους εργαζόμενους σε κλίμα εργασιακής ειρήνης κατάφεραν να διατηρήσουν τις συγκοινωνίες που διενεργούν σε όλη τη χώρα σε υψηλά επίπεδα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα λειτουργίας των ΚΤΕΛ και λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση, την οποίων βιώνουν όλοι οι Έλληνες, η Ομοσπονδία μας από το 2010 διατήρησε το κόμιστρο στα ίδια επίπεδα, με εξαίρεση τον ΦΠΑ που τον επιβάλλει το κράτος.

Για την απρόσκοπτη μετακίνηση των επιβατών ανακοινώνεται ότι τα Αστικά ΚΤΕΛ δεν απεργούν και τα προγραμματισμένα δρομολόγια θα διεξαχθούν κανονικά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση