HomeΚΡΗΤΗΕΚΗ: Καταδικάζει την ανάρτηση πανό στον Κούλε

ΕΚΗ: Καταδικάζει την ανάρτηση πανό στον Κούλε

Από του ΚΚΕ – ΠΑΜΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει την απερίσκεπτη και προκλητική όπως την χαρακτήρισε ενέργεια των συνδικαλιστών – οπαδών του ΚΚΕ – ΠΑΜΕ, οι οποίοι όπως αναφέρει η ανακοίνωση δε σεβάστηκαν ούτε τον πολιτισμό, αλλά ούτε και τους συναδέλφους εργαζομένους αρχαιοφύλακες, αναρτώντας παραταξιακό – κομματικό πανό.

Η ανακοίνωση του ΕΚΗ:

Τέτοιες ενέργειες πραγματικά ντροπιάζουν το Συνδικαλιστικό κίνημα, αφού εκθέτουν εργαζομένους βάρδιας, οι οποίοι να τονίσουμε έδρασαν επαγγελματικά ειδοποιώντας άμεσα τους αρμόδιους φορείς. Σίγουρα οι κοπέλες αρχαιοφύλακες βάρδιας, σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το μένος των συγκεκριμένων 40 – 50 εισβολέων συνδικαλιστών – οπαδών του ΚΚΕ. Ένα μένος, που ταχτικά εξαπολύεται απέναντι σε συνδικαλίστριες και μέλη Διοικήσεων της Δύναμης του ΕΚΗ.

Καλούμε για άλλη μια φορά τους ‘’εργατοπατέρες Συνδικαλιστές’’ του ΚΚΕ να σταματήσουν τους αιφνιδιασμούς στους εργαζομένους, να αφήσουν στην άκρη τα μικροπαραταξιακά και μικροκομματικά τους συμφέροντα και να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα της εργασίας.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στηρίζει του Συναδέλφους Αρχαιοφύλακες και κάθε εργαζόμενο του Νομού μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση