Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στον 35χρονο που πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών του Δήμου Χερσονήσου και η σορός του εντοπίστηκε ώρες μετά την αναζήτησή του.

Ο 35χρονος Σλοβάκος μαζί με τη σύντροφό του, που βρίσκονταν στην Κρήτη για το μήνα του μέλιτος, μπήκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη θάλασσα, ενώ έπνεαν άνεμοι 6-7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύζυγός του, αμέσως τους παρέσυραν τα ρεύματα προς τα βράχια. Την ίδια ώρα, τόσο η ίδια όσο και τα δύο άτομα που ήταν μαζί της δήλωσαν στις αρχές πως είδαν τον 35χρονο να είναι μπρούμυτα στη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στις 6.30 περίπου το πρωί της Κυριακής, η χερσαία δύναμη εντόπισε το άψυχο σώμα του 35χρονου το οποίο είχε σφηνωθεί σε βράχια στην περιοχή των Γουβών.

Όπως δήλωσε ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Ιωάννης Φανουργιάκης : «Το μεσημέρι η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Η σύντροφός του έφερε ελαφρά τραύματα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ η νεκροψία -νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση