HomeHL-SportsΠολύτιμος βαθμός στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο 1-1 με τη Λαμία

Πολύτιμος βαθμός στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο 1-1 με τη Λαμία

Λαμία Πανιώνιος 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Αραμπούλι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανιώνιος πήρε τη… μπουκιά από το στόμα της Λαμίας, στερώντας από τους γηπεδούχους την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Ο Γεωργιανός σκόραρε στα… χασομέρια του ματς και απάντησε στο τέρμα που είχε σημειώσει στο 69΄ ο Μπεχαράνο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, αποτέλεσμα που σαφώς αφήνει ικανοποιημένους τους «κυανέρυθρους».

Σε ένα κακό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες φάσεις, η Λαμία έδειξε αν μη τι άλλο περισσότερη διάθεση να κυνηγήσει κάποιο γκολ.

Είχε δύο ευκαιρίες με Ρόμανιτς και Τουράμ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κότνικ να αντιδρά σωστά, όμως ο Σλοβένος τερματοφύλακας αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του στο 69΄, όταν δεν κατάφερε να αποκρούσει ένα μάλλον ακίνδυνο μακρινό σουτ του Μπεχαράνο, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Σάσι σκόραρε μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, αλλά μετά από εξέταση του βίντεο ο διαιτητής Τσαγκαράκης ακύρωσε το γκολ, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης υπήρχε χέρι του Δημούτσου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας.

Ο Πανιώνιος ήταν παντελώς ακίνδυνος και οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να κρατούν άνετα το υπέρ τους σκορ, ωστόσο στο 93΄, μετά από χαμηλή σέντρα του Σαραμαντά, ο Αραμπούλι με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Βελλίδη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κίτρινες: Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Σάσι – Ευαγγέλου

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τουράμ (70΄ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (85΄ Σκόνδρας), Δημούτσος, Βύντρα (60΄ Σάσι), Βάντερσον, Σάλιακας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (79΄ Οικονομίδης), Ρέντζας, Τσιλούλης, Άρτσε (67΄ Μανιάτης), Μαξίμοβιτς, Αραμπούλι, Καμαρά (46΄ Παπανικολάου)

Διαφήμιση
Διαφήμιση