HomeLife & StyleΤο παιχνίδι της Google για την 25η επέτειο των Friends που ελάχιστοι γνωρίζουν

Το παιχνίδι της Google για την 25η επέτειο των Friends που ελάχιστοι γνωρίζουν

Συμπληρώνονται 25 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτό το Σαββατοκύριακο συμπληρώνονται 25 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου των Friends και το διαδίκτυο έχει γεμίσει από thowback φωτογραφίες και memes με τους χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς. Πολλοί είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς που έχουν κάνει αναρτήσεις με αφορμή την 25η επέτειο, ανάμεσά τους και ο Cole Sprouse, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον μικρό Ben Geller.

Και η Google όμως αποφάσισε να αποδώσει φόρο τιμής στην εμβληματική σειρά, δημιουργώντας ένα έξυπνο «παιχνίδι», που ελάχιστοι γνωρίζουν την ύπαρξή του.

Ακούστε τι πρέπει να κάνετε: Πατήστε στην αναζήτηση της Google το όνομα ενός από τους 6 βασικούς χαρακτήρες της σειράς. Όταν εμφανιστούν τα αποτελέσματα, πλάι στο όνομά του στα δεξιά θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο, εμπνευσμένο από κάποιο επεισόδιο των Friends. Πατήστε το και δείτε τι θα συμβεί!

Για παράδειγμα, αν πατήσετε «Ross Friends» ή «Ross Geller», πάνω δεξιά εμφανίζεται ένα εικονίδιο καναπέ. Αν το πατήσετε, θα ακούσετε το χαρακτηριστικό «Pivot!» από το επεισόδιο της μετακόμισης του καναπέ από τη σκάλα. Αν αναζητήσετε την Phoebe, η κιθάρα της θα εμφανιστεί πλάι στο όνομά της και όταν την πατήσετε θα ακούσετε το αγαπημένο τραγούδι «Smelly Cat».

marieclaire.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση