HomeHL-9Εξαφάνιση ηλικιωμένου: Ερεύνησαν μία τρύπα βάθους 50 μέτρων

Εξαφάνιση ηλικιωμένου: Ερεύνησαν μία τρύπα βάθους 50 μέτρων

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες των αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για έκτη μέρα συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 84χρονου Δημήτρη Μαρκάκη, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν από την περιοχή Αστυράκι του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Οι αρχές αφού «χτένισαν» όλη την περιοχή χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ερεύνησαν σήμερα ένα πολύ δύσκολο σημείο.

«Πρόκειται για μία τρύπα που υπάρχει στην περιοχή βάθους 50 μέτρων. Είναι το μόνο σημείο που δεν έχουμε ελέγξει. Γι’ αυτό και σήμερα θα κατέβουμε κάτω στην τρύπα για να δούμε αν ο άνθρωπος έπεσε εκεί», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης.

Στην επιχείρηση, εκτός από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συμμετείχαν επίσης αστυνομικοί, εθελοντές, και πολλοί συγχωριανοί και φίλοι της οικογένειας του αγνοούμενου γέροντα.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της 3ης ΕΜΑΚ, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 84χρονος έφυγε από το σπίτι του στο Αστυράκι την περασμένη Τρίτη και δεν επέστρεψε τη συνηθισμένη του ώρα προκαλώντας έντονη ανησυχία και αγωνία στη σύζυγό του, η οποία έσπευσε να ενημερώσεις τις αρχές.

Για την εξαφάνιση του Δημήτρη Μαρκάκη έχει εκδοθεί silver alert. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος να σημειωθεί πάσχει από άνοια και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, έχει ύψος 1,60 μ., καστανά μάτια και αδύνατη σωματοδομή.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καρό πουκάμισο λευκό – θαλασσί, τζιν παντελόνι, χακί χιτώνιο, χακί κασκόλ / μαντήλι και μαύρα άρβυλα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση