HomeΕΛΛΑΔΑΚαβγάς αποκάλυψε καλλιέργεια και διακίνηση χασίς στο Βόλο

Καβγάς αποκάλυψε καλλιέργεια και διακίνηση χασίς στο Βόλο

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακριβά στοίχισε το επεισόδιο που είχαν τρεις Έλληνες με έναν 50χρονο Αλβανό στη Νέα Ιωνία του Βόλου, καθώς αποκαλύφθηκε ότι εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Μάλιστα, ο έντονος καβγάς που «σήκωσε» στο πόδι τη γειτονιά, έγινε έξω από το σπίτι του προμηθευτή.

Ο αλλοδαπός, που φέρεται να τραυμάτισε έναν από τους Έλληνες, διέφυγε πριν εμφανιστούν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αλλά εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις και συνελήφθη. Ωστόσο, το «λαβράκι» ήταν η σύλληψη των δυο Ελλήνων ηλικίας 23 και 47 χρόνων, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε μία συσκευασία με χλωρά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 868 γραμμαρίων.

Από την έρευνα που συνέχισαν άνδρες της Ασφάλειας Βόλου, προέκυψε ότι είχαν τρυγήσει την επίμαχη ποσότητα από τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε ο 54χρονος, έξω από το σπίτι του οποίου έγινε ο καβγάς. Έτσι, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν τα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,30 μέτρου που καλλιεργούσε, ενώ κατέσχεσαν ακόμη δύο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 354 γραμμαρίων και χλωρά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 131 γραμμαρίων. Άλλα 11,11 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης κατασχέθηκαν και στο σπίτι του 23χρονου.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ο οποίος άσκησε σε βάρος τους διώξεις για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ ο 50χρονος Αλβανός κατηγορείται και για επικίνδυνη σωματική βλάβη. η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και άλλοι στο κύκλωμα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση