Το μπαρμπούτι μπορεί … παραδοσιακά να προσελκύει τους λάτρεις της θεάς τύχης την περίοδο των Χριστουγέννων, κάποιοι όμως θέλησαν να την προκαλέσουν λίγους μήνες νωρίτερα. Αντί της τύχης ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν να προσελκύσουν ήταν … χειροπέδες των ανδρών της ΕΛΑΣ.

Το περιστατικό καταγράφηκε χθες το βράδυ στο Ηράκλειο σε κατάστημα ιδιοκτησίας μιας 63ρονης γυναίκας, η οποία τη στιγμή της εφόδου των αστυνομικών απουσίαζε και για την ώρα διαφεύγει της σύλληψης. Ωστόσο, συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα, πέντε Κρητικοί και δύο αλλοδαποί με την κατηγορία της διενέργειας και συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και συνάδελφοί τους της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας έκαναν έφοδο στο κατάστημα, όπου διαπίστωσαν ότι ο 70χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης κατά την απουσία της ιδιοκτήτριας, είχε επιτρέψει σε έξι θαμώνες να παίζουν ζάρια, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι εφτά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες αλλά και στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 1.330 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και
  • 1 ζεύγος κύβοι-ζάρια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση