HomeHL-9Στο … πόδι και πάλι η Πυροσβεστική

Στο … πόδι και πάλι η Πυροσβεστική

Κλήθηκε να αντιμετωπίσει διάφορα περιστατικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ημέρα με έντονη δραστηριότητα αποδείχθηκε και η χθεσινή για την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς οι άνδρες της στην Κρήτη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση με καλάμια στον Πρινιά του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Στην επιχείρηση πυρόσβεσης συμμετείχαν δύο πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα του Κλιμακίου Πύργου, ενώ οι φλόγες κατέστρεψαν μικρή έκταση γης. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Αργότερα, το βράδυ, στις 9:00 φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες σε παροπλισμένο φορτηγό του Δήμου Χερσονήσου, το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο στην περιοχή της Χερσονήσου. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν πέντε πυροσβέστες του Κλιμακίου Χερσονήσου που έσπευσαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Και σε αυτήν την περίπτωση διενεργείται προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Τέλος, στις 10:30 το βράδυ, μια ακόμη φωτιά ξέσπασε σε έκταση με ξερά χόρτα στο Τζερμιάδων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα από δύο πυροσβέστες του Κλιμακίου Τζερμιάδων που έσπευσαν στο σημείο με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση