HomeHL-9Κρητικός αστυνομικός που υπηρετούσε στην Κω «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή

Κρητικός αστυνομικός που υπηρετούσε στην Κω «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή

Σε ηλικία 54 χρόνων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη στην κοινωνία της Κω, αλλά και στη Σητεία από όπου καταγόταν, προκάλεσε ο αιφνιδιαστικός θάνατος του 54χρονου αστυνομικού Γιώργου Χλουβεράκη που υπηρετούσε στο νησί.

Ο άτυχος άνδρας «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, προδομένος από την καρδιά του.

Σύμφωνα με το aegeanews.gr, ο θανών είχε υπάρξει Διοικητής στην Τουριστική Αστυνομία Κω και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του αλλά και των μελών της κοινωνίας του νησιού.

Ο Γιώργος Χλουβεράκης, χθες το μεσημέρι βρισκόταν στο σπίτι του όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Η σύζυγός του ειδοποίησε άμεσα ασθενοφόρο, ωστόσο όταν έφθασαν οι διασώστες ήταν ήδη πολύ αργά για τον 54χρονο αστυνομικό, αφού η καρδιά του είχε πάψει να χτυπά.

xlouverakhs2

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, είχε γεννηθεί στη Σητεία όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια, ωστόσο για περισσότερο από μία 20ετία ζούσε στην Κω και υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε μετακινηθεί από την Τουριστική Αστυνομία στο Αστυνομικό Τμήμα Κω, γεγονός το οποίο – όπως αναφέρει το δημοσίευμα – του είχε κοστίσει σε προσωπικό επίπεδο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση