HomeΕΛΛΑΔΑΤι ισχυρίζεται η γυναίκα που κάρφωσε κουζινομάχαιρο στο λαιμό του κουμπάρου της

Τι ισχυρίζεται η γυναίκα που κάρφωσε κουζινομάχαιρο στο λαιμό του κουμπάρου της

Δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 49χρονη η οποία τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό τον 45χρονο κουμπάρο της στην Καλαμάτα, φωνάζοντας ότι μαχαίρωνε “τον διάβολο που έβαλαν στο σπίτι της”.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον νονό του ενός από τα τρία παιδιά της, ο οποίος επέζησε από τύχη. Ο ίδιος αρνείται ότι την πίεζε να υποκύψει στον έρωτά του και ισχυρίζεται ότι είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας όταν το θύμα επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο – βαφείο του στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δυο τους κάθισαν να πιουν καφέ, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη, η οποία έβγαλε ξαφνικά το μαχαίρι που έκρυβε σε μία σακούλα. Η λάμα καρφώθηκε στο αριστερό μέρος του λαιμού του 45χρονου κάτω από το αυτί, σε βάθος τεσσάρων εκατοστών.

Ο 45χρονος άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και απομακρύνθηκε έντρομος, αλλά η 49χρονη άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, ενώ στον σύζυγό της, ο οποίος τη ρώτησε έκπληκτος “τι έκανες;” μονολόγησε “καταστράφηκα” και ότι “έφερες τον διάβολο στο σπίτι μας”.

“Είχα πάθει σοκ και πονούσα, αλλά στεκόμουν όρθιος, παρότι είχα καρφωμένο ένα μαχαίρι στον λαιμό”, περιέγραψε ο 45χρονος, ο οποίος έβγαλε με τρομερή ψυχραιμία φωτογραφίες με το μαχαίρι καρφωμένο πάνω του.

Στο νοσοκομείο τον μετέφερε ο κουμπάρος του και σύζυγος της 49χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με το θύμα, καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν τον ρώτησε εάν είναι καλά ή αν αντέχει, γεγονός που τον έχει πικράνει και ταυτόχρονα εξοργίσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμα και οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου “πάγωσαν” μόλις τον αντίκρισαν αιμόφυρτο με το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό του. Το θύμα υποβλήθηκε σε επέμβαση από χειρούργους ΩΡΛ και πήρε εξιτήριο, ενώ το νοσοκομείο ενημέρωσε τις Αρχές. Αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Χθες, Πέμπτη, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο σύζυγός της, η 49χρονη βρισκόταν σε απόγνωση επειδή ο κουμπάρος τους την παρενοχλούσε σεξουαλικά και εκείνη δεν άντεχε άλλο.

“Η σύζυγός μου απελπίστηκε γιατί δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση. Το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια”, ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι η σύζυγός του τού τα είπε όλα όσο περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο καθώς εκείνος δεν γνώριζε τίποτα. Συγκεκριμένα του είπε ότι ο 45χρονος την απειλούσε πως έχει κάνει φυλακή και ότι “εάν δεν ενέδιδε στις σεξουαλικές του προτάσεις, δεν θα είχε αίσιο τέλος”.

Από την πλευρά του το θύμα ισχυρίζεται ότι η κουμπάρα του πάσχει από ψυχική νόσο, ωστόσο δεν έδειχνε επικίνδυνη. Όπως υποστήριξε λίγο αφότου βάπτισε το παιδί σε ηλικία 6 ετών, το 2016, εκείνη το είχε στείλει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, τα οποία είχε δείξει σε κοινούς φίλους για να επέμβουν και να σταματήσει, όπως και έγινε.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Διαφήμιση
Διαφήμιση