HomeΚΡΗΤΗΟρκίστηκαν οι νέοι υπάλληλοι καθαριότητας στον δήμο Αγίου Νικολάου

Ορκίστηκαν οι νέοι υπάλληλοι καθαριότητας στον δήμο Αγίου Νικολάου

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 26 νέους μόνιμους εργαζόμενους, ενισχύεται ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018.

Οι νέοι υπάλληλοι θα στελεχώσουν την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Πρόκειται για 19 εργάτες καθαριότητας, 2 οδηγούς απορριμματοφόρων, 1 μηχανοτεχνίτη αυτοκινήτων, 1 ηλεκτρολόγο (ΧΥΤΑ), 2 χειριστές μηχανημάτων έργων (ΧΥΤΑ), 1 επόπτη καθαριότητας.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων της προκήρυξης 3/Κ/2018 του ΑΣΕΠ, εκδόθηκαν με τα ΦΕΚ 1052/Γ/10-06-2019 & 1051/Γ/10-6-2019.

Στην τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε χθες (19/9) στο Δημοτικό κατάστημα Αγίου Νικολάου, παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γ. Βάρδας, ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Κ.Καστελιανάκης, ο Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκης καθώς και οι προιστάμενοι και δ/ντες των αρμοδίων υπηρεσιών.

Σε δήλωση του, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξή των συγκεκριμένων υπαλλήλων σε μια υπηρεσία που – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- έχει μεγάλη ανάγκη, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα των πολιτών. Ευχόμενος καλή επιτυχία και δύναμη στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, έκανε γνωστό ότι ήδη κάποιοι υπάλληλοι που προέρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας, έχουν καταθέσει αίτηση απόσπασης, ζήτημα το οποίο θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση