HomeHL-WorldΣοκ: Αυτοκτόνησε 8χρονος μετά από συνεχή κακοποίηση των γονιών του

Σοκ: Αυτοκτόνησε 8χρονος μετά από συνεχή κακοποίηση των γονιών του

Έπεσε από τον 9ο όροφο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόκειται για τον Άντον, ένα 8χρονο αγοράκι το οποίο ζούσε σε μια πόλη της Πολωνίας και η αυτοκτονία του έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο μικρός, γύρισε την 23η Αυγούστου στο σπίτι του από το σχολείο, εκεί από όπου έβαλε τέλος στη ζωή του

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στις μαρτυρίες τους οι γείτονες υποστήριξαν ότι άκουσαν τους γονείς του Άντον να του φωνάζουν επειδή είχε σκίσει τα ρούχα του στο σχολείο και να τον χτυπούν. Λίγο αργότερα, μια γειτόνισσα είπε, ότι οι φωνές σταμάτησαν, άκουσε μόνο βήματα και μετά έναν γδούπο.

Όταν βγήκε στο μπαλκόνι, είδε το παιδί στο έδαφος. «Κοίταξα από το παράθυρο της κουζίνας και είδα το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Κάλεσα αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά ενώ το παιδί είχε πεθάνει ακαριαία.

137fhi1568888591863

Οι δύο γονείς ομολόγησαν ότι εκείνη τη μέρα τον χτύπησαν και πως αυτό γινόταν σε καθημερινή βάση. Ωστόσο η αστυνομία δεν τους συνέλαβε με αποτέλεσμα να ξενοικιάσουν το διαμέρισμα και να φύγουν από την πόλη.

Οι αρχές τους αναζητούν, ο διευθυντής μίλησε για ένα παραμελημένο παιδί, ενώ η ψυχίατρος που τον παρακολουθούσε είπε ότι δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη.
newpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση