HomeHL-9Βρείτε την πιο φθηνή βενζίνη στην περιοχή σας με δύο «κλικ»

Βρείτε την πιο φθηνή βενζίνη στην περιοχή σας με δύο «κλικ»

Για κάθε τύπο βενζίνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εξελίξεις στον Περσικό κόλπο προκάλεσαν παγκόσμια ανησυχία, με αναλυτές να εκφράζουν φόβους για «τσουχτερές» αυξήσεις στη βενζίνη και τα λοιπά καύσιμα.

Το προειδοποιητικό «καμπανάκι» σήμανε τη Δευτέρα -μετά την επίθεση στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Σαουδικής Αραβίας- οπότε η τιμή του πετρελαίου εκτοξεύτηκε. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονταν σε σημαντικές αυξήσεις στη βενζίνη, ωστόσο οι βενζινοπώλες, από την πρώτη στιγμή, συνέστησαν ψυχραιμία.

Πάντως, οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους ένα σημαντικό «όπλο» για να ελέγχουν τις τιμές της βενζίνης και των υπόλοιπων καυσίμων κίνησης, αλλά και του πετρελαίου θέρμανσης. Πρόκειται για την ιστοσελίδα FuelPrices του υπουργείου Ανάπτυξης.

Πως θα βρείτε τη φθηνότερη βενζίνη… κοντά σας

Το Fuel Prices (fuelprices.gr) είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό. Μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη βενζίνη (ή όποιο άλλο καύσιμο) ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Μπαίνετε στην ενότητα για Καταναλωτές

Οταν εμφανιστεί ο χάρτης, επιλέγετε τον νομό σας.

Επιλέγετε τον δήμο ή δημοτική ενότητα από τη λίστα που εμφανίζεται (*μπορείτε και περισσότερους από έναν)

Επιλέγετε τον τύπο καυσίμου που σας ενδιαφέρει (βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, υγραέριο κ.λπ) από τον πίνακα και κάνετε «κλικ» στο κουτάκι με την επισήμανση «επόμενο».

Με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα πρατήρια καυσίμων της περιοχής που επιλέξατε, με ταξινόμηση από το φθηνότερο (στην κορυφή) προς το ακριβότερο.

H πλατφόρμα του Fuel Prices:

venzini-benzinh-fuel-prices-times-kausimon_iefimerida

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση