HomeHL-CultureΧρήστος Λούλης: «Ο Βαρουφάκης είναι αλαζόνας και ναρκισσιστής, όπως κι εγώ»

Χρήστος Λούλης: «Ο Βαρουφάκης είναι αλαζόνας και ναρκισσιστής, όπως κι εγώ»

Τι λέει για το IMDB

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά, Χρήστος Λούλης, που υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη στο «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα για όλα: Τον Βαρουφάκη, το IMDB, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Αν δεν είναι πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη αυτή η ταινία στην Ελλάδα του 2019 ποια θα ήταν;» σχολιάζει ο Χρήστος Λούλης για την ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη και έχει ήδη προκαλέσει έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο.

Σε ό, τι αφορά στον ρόλο που ενσαρκώνει, εκείνον του πρώην ΥΠΟΙΚ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Λούλης δηλώνει: «Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει και στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ. Όπως άλλωστε πιστεύω -χωρίς να θέλω να δείξω ότι είμαι ψωνάρα- ότι όταν έχεις μια γνώση παραπάνω, μια ισχυρογνωμοσύνη άδικη ή δίκαιη σε σχέση με τις γνώσεις σου και με το πως βλέπεις τα πράγματα δεν μπορείς να μην είσαι και λίγο αλαζόνας».

Ο Χρήστος Λούλης δηλώνει πως θα ψήφιζε τον Γιάνη Βαρουφάκη. «Θα τον ψήφιζα γιατί πρώτον πιστεύω πως είναι έντιμος, δεύτερον πιστεύω ότι πολλά από αυτά που λέει με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, άλλα όχι, αλλά δεν πειράζει. Έχει γύρω του, πιστεύω, ανθρώπους αξιόλογους και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Χρήστος Λούλης: «Γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι» με το IMDB

Ο Χρήστος Λούλης όμως σχολίασε και το περιστατικό με τις αρνητικές κριτικές στην ταινία «Ενήλικοι στο δωμάτιο» στο IMDB, αλλά και το γεγονός πως η πλατφόρμα αποφάσισε στη συνέχεια να σβήσει τα σχόλια. «Γελάω και κλαίω μαζί, γίναμε για άλλη μια φορά παγκοσμίως ρεζίλι. Δεν χρειάζεται συμφωνούμε με κάθε ταινία που συμβαίνει» λέει χαρακτηριστικά.

«Μπορεί να διαφωνήσεις ή μπορείς να μην γίνεις ρεζίλι και να μπεις στο imdb και αν βάλεις ψήφο ενώ να έχεις δει την ταινία, πώς είναι δυνατόν; Από τις 2.5000 ψήφους για την ταινία οι 18000 ήταν από την Ελλάδα, ενώ δεν έχει παιχτεί στην Ελλάδα» προσθέτει.

xristos-loulis-costas-gabras-alexandros-bourdoumis-festibal-benetias

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης με τον Κώστα Γαβρά και τον συμπρωταγωνιστή του Αλέξη Τσίπρα στο Φεστιβάλ Βενετίας / Φωτογραφία: NDP Photos

Θα συνεργαζόταν ο Χρήστος Λούλης με τον Μάρκο Σεφερλή;

«Δεν ξέρω εκείνος αν μπορούσε να δουλέψει μαζί μου. Θα του έτρωγα πάρα πολύ χρόνο στην πρόβα» αναφέρει ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν στο μέλλον με τον Μάρκο Σεφερλή. «Δεν μου πάει στην ψυχοσύνθεση να κάνω και να λέω αυτά που πιστεύω ότι θέλουν οι άλλοι να ακούσουν μόνο και μόνο για να με αγαπάνε και να βγάζω λεφτά» σημειώνει στη συνέχεια με νόημα για τον συνάδελφό του.

Τέλος, ο Χρήστος Λούλης υποστηρίζει πως θα μπορούσε να εμφανιστεί σε μια ταινία με τον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο όπως λέει θα έβλεπε πολύ εύκολα σε μια ταινία σαν εκείνες όπου πρωταγωνιστούσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση