HomeHL-LifestyleΛόγω Τιμής: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο -Πότε κάνει πρεμιέρα

Λόγω Τιμής: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο -Πότε κάνει πρεμιέρα

20 χρόνια από το τέλος του σίριαλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη τηλεοπτική επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση. Ο ΣΚΑΙ φέρνει και πάλι στους δέκτες μας το θρυλικό καστ του «Λόγω Τιμής», σε ένα στόρι που εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά, για τους ήρωες της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στην σειρά του MEGA.

Ο πρώτος κύκλος του Λόγω Τιμής κλείνει με τα μέλη της παρέας να σπουδάζουν στην Αθήνα και να επισκέπτονται την Πάτρα για το καρναβάλι. 20 Χρόνια Μετά, οι φίλοι μεγάλωσαν και ωρίμασαν περισσότερο ή λιγότερο. Έκαναν άλλες σχέσεις, παντρεύτηκαν, χώρισαν, έκαναν παιδιά. Τελείωσαν τις σπουδές τους, έκαναν καριέρα, απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον.

Όμως μια δυνατή αφορμή τούς φέρνει ξανά κοντά. Οι ζωές των αγαπημένων ηρώων της σειράς «Λόγω Τιμής» διασταυρώνονται μεταξύ τους αλλά και με νέα πρόσωπα. Οι διαφορές με το παρελθόν πολλές, όμως η φιλία, η αφοσίωση και η αγάπη παραμένουν δυνατές και απαράλλαχτες.

Οι αχώριστοι φίλοι του «Λόγω Τιμής» συναντώνται ξανά

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία και θα γίνει τη Δευτέρα στις 23.00, ο ΣΚΑΙ μας δίνει μια πρώτη γεύση από όσα αναμένεται να δούμε στο πρώτο, από τα δώδεκα επεισόδια του «Λόγω Τιμής».

Οι αχώριστοι φίλοι συναντώνται στο μπαρ του Βασίλη (τον ρόλο του υποδύεται ο Δημηρης Αλεξανδρής) για να κάνουν ένα πάρτι- έκπληξη στον Μάνο (Άλκις Κούρκουλος). Ο Μάνος αναρώνει έπειτα από μια περιπέτειά που άλλαξε άρδην την ζωή του και την οποία θα πρέπει να αναμένουμε να ανακαλύψουμε με την πρεμιέρα του «Λόγω Τιμής».

Ο Βασίλης έχει φροντίσει να βρει ένα μικρό διαμέρισμα για τον φίλο του Μάνο και του έχει δώσει και τα πρώτα λεφτά για να μπορεί να κινηθεί ώσπου να ενταχθεί και πάλι στην κανονικότητα. Ο Βασίλης είναι πλέον παντρεμένος με μια γνώριμη από την παρέα της Πάτρας και το «Λόγω Τιμής» προ 20 χρόνων, τη Δέσποινα (Αντιγόνη Αλικάκου) που έχει μια σχολή χορού.

Η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη), μεγάλος έρωτας του Μάνου, έρχεται από τα Κύθηρα όπου ζει με τον επιχειρηματία σύζυγό της Θανάση (Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος) και τα δύο τους παιδιά και όπως βλέπουμε από τα μέχρι τώρα τρέιλερ έχει να δει τους φίλους της από την Πάτρα πολλά χρόνια.

Ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος) έχει μια ηλεκτρονική εφημερίδα και έχει και εκείνος δεσμό με τη Ζωή (Λουκία Μιχαλοπούλου) ένα πρόσωπο το οποίο επίσης γνωρίσαμε στην πρώτη περίοδο του «Λόγω Τιμής» στα μέσα της δεκαετίας του ‘90.

Η Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν) έχει προ πολλού χωρίσει με τον Φώτη (Βαγγέλη Λιοδάκης) και είναι παντρεμένη με τον Παύλο (Χριστόδουλος Στυλιανού), έναν φιλήσυχο ψυχίατρο. Η Μάνια έχει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την Άννα και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η Αθηνά (Αγγελική Δημητρακοπούλου) έχει ένα μαγαζί με γυναικεία ρούχα, σε μια σεναριακή εξέλιξη που μιμείται τη ζωή, καθώς η ηθοποιός πριν από μερικά χρόνια άνοιξε με τον σύζυγό της ένα κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ στην Αθήνα.

Τέλος, ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) διαπρέπει ως μεγαλοδικηγόρος και είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα, τον ρόλο της οποίας αναλαμβάνει η ιδιαίτερα αγαπητή Μαρία Ναυπλιώτου. Μαζί έχουν έναν γιο, τον Φοίβο.

Η συνέχεια του Λόγω Τιμής τη Δευτέρα

Το βράδυ του πάρτι, η παρέα ξεφαντώνει ως την στιγμή που… Το σενάριο υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης, τη μουσική ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Γιάννης Δρακουλαράκος. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τη γνωστή παρέα που αγαπήθηκε όσο λίγες, θα δούμε και νέους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει για τις συμμετοχές τους στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Πρωταγωνιστούν: Άλκις Κούρκουλος (Μάνος), Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Μιχάλης), Βίκυ Βολιώτη (Ηρώ), Δημήτρης Αλεξανδρής (Βασίλης), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Άρης), Χριστίνα Αλεξανιάν (Μάνια), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Αθηνά), Μαρία Ναυπλιώτου (Αλεξάνδρα), (Αθηνά), Μαρία Ναυπλιώτου (Αλεξάνδρα), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Θανάσης), Ντίνος Καρύδης (πατέρας Βασίλη και Αθηνάς), Χριστόδουλος Στυλιανού (Παύλος), Γιώργος Χρυσοστόμου (Δημήτρης), Νίκη Βακάλη (Άννα), Μιχάλης Πανάδης (Φοίβος), Αντιγόνη Αλικάκου (Δέσποινα), Κατερίνα Μισιχρόνη (Μαρίνα), Βαγγέλης Λιοδάκης (Φώτης), Λουκία Μιχαλοπούλου (Ζωή), Μιχάλης Σαράντης (Αντρέας), Σίσσυ Τουμάση (Άσπα), Γιώργος Μπένος (Λευτέρης), Μαρία Παπαφωτίου (Ιλεάνα), Βασίλη Γιακουμάρος (Σωτήρης), Ιόλη Χαραλαμποπούλου (Ηλέκτρα), Τέο Δογορίτης (Γιώργος).

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση