HomeHL-SportsΣύσκεψη υπό τον Αυγενάκη για το VAR την Πέμπτη

Σύσκεψη υπό τον Αυγενάκη για το VAR την Πέμπτη

Το «παρών» θα δώσουν - μεταξύ άλλων - Μηνάς Λυσάνδρου, ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ/ΚΕΔ και εκπρόσωποι των 14 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας 1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα λένε για το VAR… Σύσκεψη με θέμα την εφαρμογή του συστήματος στα ελληνικά γήπεδα συγκάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις 11:00 της Πέμπτης  στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε αυτή θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, των ΕΠΟ/ΚΕΔ και της εταιρείας που έχει την ευθύνη εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR.

Επίσης, παρών θα είναι ο Μηνάς Λυσάνδρου, εκπρόσωποι όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 1 αλλά και οι πρόεδροι των ΔΕΑΒ, NOVA, ΕΡΤ και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η ενημέρωση από τη ΓΓΑ αναφέρει τα εξής: «Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και με τη σύμφωνη γνώμη ΕΠΟ και Super League 1, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συγκαλεί σύσκεψη στη ΓΓΑ, για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00, με θέμα: “Εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο”.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, των ΕΠΟ/ΚΕΔ, της συμβαλλόμενης εταιρίας εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, των 14 ΠΑΕ της Super League 1 καθώς και ο πρόεδρός της, της ΔΕΑΒ, της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση