HomeΕΛΛΑΔΑΠεριοδείες ανά την Ελλάδα ξεκινά από αύριο ο πρωθυπουργός

Περιοδείες ανά την Ελλάδα ξεκινά από αύριο ο πρωθυπουργός

Πρώτος σταθμός θα είναι η πόλη των Ιωαννίνων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνήθως οι περιοδείες των πολιτικών ανά την Ελλάδα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως σκέφτηκε να τις συνεχίσει και τώρα που έγινε πρωθυπουργός. «Πρέπει να ξαναπάμε σε όλες τις περιοχές ώστε να γνωρίζουμε, τώρα που γίναμε κυβέρνηση και οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες, από πρώτο χέρι τα προβλήματα του κάθε τόπου. Θα μιλήσουμε με επιπλέον τοπικούς παράγοντες και θα αναζητήσουμε λύσεις», είπε στους συνεργάτες του που έβγαλαν όπως μαθαίνουμε και το σχετικό πρόγραμμα.

Πρώτος σταθμός των περιοδειών του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να είναι αύριο η Ήπειρος και ειδικότερα τα Ιωάννινα, περιοχή απ’ την οποία έλκει την καταγωγή του και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η αποκομιδή των σκουπιδιών στην πόλη, την ίδια ώρα ωστόσο που ο σύλλογος εργαζόμενων στον δήμο Ιωαννιτών καλεί αύριο τα μέλη του σε στάση εργασίας στις 12 το μεσημέρι και σε συγκέντρωση στο δημαρχείο στις 14.00, με αφορμή τη συζήτηση που θα γίνει για την εκχώρηση της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτη, στις περιοχές Πέραμα και Ανατολή.

«Η δημοτική αρχή Ιωαννίνων, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2019, επιχειρεί να δώσει σε ιδιώτη την αποκομιδή απορριμμάτων στις Δημοτικές Ενότητες Περάματος και Ανατολής που μέχρι σήμερα γινόταν από τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως και το πλύσιμο των κάδων που ομοίως γινόταν από τους δημοτικούς υπαλλήλους», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, κατηγορώντας τη νυν και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, όπως και τις αντίστοιχες κυβερνήσεις.
newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση