HomeHL-9Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Αμάρι

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Αμάρι

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε το πρωί η δίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις 30 Σεπτεμβρίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία ενός 63χρονου Κτηνοτρόφου στο Άνω Μέρος Αμαρίου που σημειώθηκε τον καλοκαίρι του 2018.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Στο… εδώλιο κάθισε ένας 24χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του συνοδηγού αλλά και ο 25χρονος αδερφός του που κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση της συζύγου του κτηνοτρόφου και τον γιο του ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι μάρτυρες κατηγορίας.

Το… χρονικό

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της 18ης Ιουλίου του 2018 όταν τα δύο αδέρφια έστησαν… φονική ενέδρα στον 63χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 23χρονος συνοδηγός του κτηνοτρόφου, την ώρα που κινούνταν με το ΙΧ στο Άνω Μέρος του Αμαρίου δύο αυτοκίνητα τους έκλεισαν το δρόμο, το ένα μπροστά και το άλλο πίσω.

Ο ένας αδερφός βγήκε από το όχημα και με μία μαγκούρα έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και πυροβόλησε εναντίον του κτηνοτρόφου.

Τρεις σφαίρες δέχθηκε ο κτηνοτρόφος

Τουλάχιστον τρεις σφαίρες δέχθηκε ο 63χρονος κτηνοτρόφος που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Αντώνη Παπαδομανωλάκη που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, οι σφαίρες βρήκαν τον 63χροηνο στο  κεφάλι και το θώρακα.

Παράλληλα, η σφαίρα που δέχθηκε ο 23χρονος συνοδηγός δεν χτύπησε κανένα ζωτικό του όργανο με τους γιατρούς να πραγματοποιούν χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνσή της.

Cretapost με πληροφορίες από haniotika-nea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση