HomeHL-GreeceΝεκρός 18χρονος από άγρια συμπλοκή αλλοδαπών, στην πλατεία Αμερικής

Νεκρός 18χρονος από άγρια συμπλοκή αλλοδαπών, στην πλατεία Αμερικής

Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής μετά από αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Πλατεία Αμερικής.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που η κατάσταση στην πρωτεύουσα θυμίζει πεδίο μάχης, ωστόσο χθες η κατάσταση ξέφυγε, αφού από τη σύγκρουση των αλλοδαπών νεκρός έπεσε ένας Αφγανός, μόλις 18 ετών.

Πώς έπεσε νεκρός ο 18χρονος στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, ο 18χρονος ήταν θύμα της σύγκρουσης που είχαν δύο ομάδες αλλοδαπών στην οδό Σπάρτης.

Τα μέλη των δύο ομάδων συγκρούστηκαν άγρια κρατώντας μάλιστα στα χέρια τους μαχαίρια, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου Αφγανού που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι εκτός από τον 18χρονο νεκρό που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από την συμπλοκή υπήρξαν και αρκετοί τραυματίες.

Προσαγωγές για το αιματηρό επεισόδιο από την ΕΛ.ΑΣ

Λίγο μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 18χρονος έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές. Μάλιστα, άμεσα ξεκίνησαν και οι ανακρίσεις προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση του αιματηρού περιστατικού προκειμένου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να φτάσουν στα ίχνη του δράστη που μαχαίρωσε τον 18χρονο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση