HomeHL-SportsΠρώτη νίκη για τον Πανιώνιο, 1-0 την ΑΕΛ

Πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο, 1-0 την ΑΕΛ

Πανιώνιος – ΑΕΛ 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι «κυανέρυθροι» που έσβησαν τρεις βαθμούς από το -6 με το οποίο άρχισαν το πρωτάθλημα πήραν τη νίκη με γκολ του Μαξίμοβιτς στο 56’. Η ΑΕΛ αγωνίστηκε από το 78’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζίβκοβιτς.

Στην αναμέτρηση, όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, ο Πανιώνιος με τον Νίκκι Παπαβασιλειου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του κατάφερε να κάνει εκκίνηση στη συγκομιδή του και πλέον κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

 Η ομάδα της Λάρισας που ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο κι έχασε ευκαιρίες στο 5΄ με τον Ουάρντα (σουτ δίπλα από το δοκάρι) και στο 29΄ με τον Φατιόν (δυνατό σουτ πάνω στον Κότνικ).
Η ΑΕΛ παρέμεινε χωρίς νίκη στη διοργάνωση και με μόλις ένα βαθμό στη συλλογή της.

Γκολ: 56′ ΜαξίμοβιτςΚίτρινες κάρτες: Αραμπούλι, Μαξίμοβιτς, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Άρτσε – Ζίβκοβιτς, Καρανίκας, Ντάουντα, Κάτσε, Μιχαήλ

Κόκκινες κάρτες: 78′ Ζίβκοβιτς

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Άρτσε (82′ Οικονομίδης), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (90+3′ Παπαγεωργίου), Τσιλούλης, Αραμπούλι, Καμαρά (76′ Παπανικολάου).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας (69′ Νούνιτς), Ζίβκοβιτς, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Κάτσε, Φατιόν (69′ Μιλοσάβλιεβιτς), Καρανίκας, Ουάρντα, Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς), Ντάουντα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση