HomeHL-SportsΔεύτερη νίκη η ΑΕΚ, 2-0 τη Λαμία

Δεύτερη νίκη η ΑΕΚ, 2-0 τη Λαμία

ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε στο 37’ με αυτογκόλ του Πλιάτσικα μετά από προσπάθεια του Λιβάγια, ενώ το 2-0 σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βράνιες.

Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Ένωσης από τότε που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου, μετά το αποτέλεσμα στην Τουρκία επί της Τραμπζονσπορ και στην Τρίπολη επί του Αστέρα.

Το σκορ άνοιξε ένας… πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο Βασίλης Πλιάτσικας με αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Λιβάγια στο 37΄, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Όγκιεν Βράνιες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3΄) με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια.

Έτσι, συνεχίζεται κι η πρωτοφανής παράδοση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο ομάδων, αφού και οι πέντε αγώνες ΑΕΚ-Λαμία στο ΟΑΚΑ, έχουν ολοκληρωθεί με το ίδιο σκορ υπέρ των γηπεδούχων!

Γκολ: 37′ αυτ. Πλιάτσικας, 45+3′ Βράνιες

Κίτρινες κάρτες: Βράνιες, Λιβάγια – Βάντερσον

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς (76′ Γαλανόπουλος), Αλμπάνης (63′ Κλωναρίδης), Λιβάγια, Ζεράλδες (71′ Βέρντε), Γιακουμάκης.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος (85′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (36′ Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας, Ρόμανιτς (65′ Τουράμ), Καραμάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση