HomeΣΠΟΡΣτο τέλος ο ΠΑΟΚ, 3-2 τον Ατρόμητο

Στο τέλος ο ΠΑΟΚ, 3-2 τον Ατρόμητο

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και την πρώτη μακριά από την Τούμπα, επικρατώντας 3-2 του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε 2-0 με γκολ από τους Άκπομ (17’) και Μάτος (22’), όμως οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με ισάριθμα γκολ του Βέλλιου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και στο 53’.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κρέσπο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

 Στο 89ο λεπτό ο Βαρέλα σκόραρε με κεφαλιά, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ γκολ μέσω… VAR ακυρώθηκε και για τον Ατρόμητο στην αρχή του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και δεν άργησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 17ο λεπτό ο Πέλκας έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, περνώντας τους αντιπάλους του, έκανε το γύρισμα με τον Ρισβάνη να βρίσκει την μπάλα, αυτή να χτυπάει στο κεφάλι του Θεοδωράκη και στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να στρώνεται στον Άκπομ που σκόραρε σε κενή εστία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε να πιέζει και στο 22′ διπλασίασε το σκορ. Τότε ο Μάτος με φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα, με τον Θεοδωράκη να μην βάζει καλά τα χέρια του και να μην καταφέρνει να αποτρέψει το γκολ!

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έριξε την απόδοση του και το πλήρωσε. Στο 45ο λεπτό ο Μανούσος έκανε τη σέντρα και ο Βέλλιος με καρφωτή κεφαλιά, μείωσε σε 2-1 για τον Ατρόμητο. Ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ, αλλά το γκολ κατακυρώθηκε, μετά από συνεννόηση με τους διαιτητές του VAR.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το Β’ ημίχρονο με γκολ και πάλι με τον Βέλλιο. Συγκεκριμένα στο 52′ ο Ρόσα πάσαρε στον Βέλλιο, ο οποίος άδειασε πανέμορφα τον Κρέσπο και στη συνέχεια με… τάκλιν νίκησε τον Πασχαλάκη για το 2-2! Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία και πίεσε για το γκολ της νίκης.

Πίεσε την άμυνα του Ατρόμητου, έχασε ευκαιρίες και ήρθε η λύτρωση στο 87ο λεπτό με τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το VAR είχε διαφορετική γνώμη, καθώς τον υπέδειξε, σωστά, σε θέση οφσάιντ! Αυτό που δεν έγινε με τον Βαρέλα, το πέτυχε ο Κρέσπο.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ νίκησε στον αέρα την άμυνα του Ατρόμητου και κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Γκολ: 17′ Άκπομ (ΠΑΟΚ), 22′ Μάτος (ΠΑΟΚ), 45+1′ Βέλλιος (Ατρόμητος), 53′ Βέλλιος (Ατρόμητος), 90+2′ Κρέσπο (ΠΑΟΚ

Κίτρινες κάρτες: Χαρίσης, Ρόσα, Μπαένα – Άκπομ

Ατρόμητος (Αναστασίου): Θεοδωράκης, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Καχίλα (75′ Μπαένα), Μάντσον, Χαρίσης (89′ Ουγκράι), Μανούσος (80′ Ενσικουλού), Ρόσα, Βέλλιος.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (61′ Ελ Καντουρί), Μίσιτς, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (61′ Ζαμπά), Πέλκας (79′ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση