Τον ίδιο του τον θείο δεν δίστασε να ληστέψει ένας 34χρονος άνδρας στη Σητεία, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στη Χερσόνησο και τώρα θα λογοδοτήσει για την πράξη του ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η σύλληψη του 34χρονου έγινε σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου και ο συλληφθείς κατηγορείται όχι μόνο για τη ληστεία σε βάρος του 67χρονου θείου του, αλλά και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί ο φερόμενος ως δράστης με την απειλή και χρήση βίας κατάφερε να αρπάξει από τον 67χρονο στη Σητεία, κοσμήματα αλλά και το ποσό των 3.000 ευρώ. Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ το θύμα της ληστείας κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές.

Οι αστυνομικοί που αναζητούσαν τον 34χρονο τον εντόπισαν στην περιοχή της Χερσονήσου όπου και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά χάπια τα οποία διέθετε χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή, τα κλεμμένα κοσμήματα καθώς και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λασιθίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση