HomeΚΡΗΤΗΣτον δήμαρχο Σητείας οι αστυνομικοί του Λασιθίου

Στον δήμαρχο Σητείας οι αστυνομικοί του Λασιθίου

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Δημαρχείο Σητείας πραγματοποιήθηκε χθες  συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργου Καρτσάκη και του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Κωνσταντίνου Σουκια με τον νέο δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη.

Στην συνάντηση αυτή και με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ευχήθηκαν στον δήμαρχο δημιουργική θητεία και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

astynomikoi-lasithiou

Στη συνέχεια ενημέρωσαν τον κ. Ζερβάκη για την έλλειψη σε Αστυνομικό προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος και του Αερολιμένα Σητείας και τις ενέργειες που έχει καταβάλει η Ένωση προς την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου αυτό να επιλυθεί. Ακόμα τονίστηκε η αναγκαιότητα για την μεταστέγαση του Α.Τ. Σητείας σε νέο σύγχρονο κτίριο, ώστε να καλύπτει τόσο τις ανάγκες των υπηρετούντων σε αυτό, όσο και των πολιτών που θα το επισκέπτονται.

Ο Δήμαρχος, με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και δήλωσε πρόθυμος να συμβάλει στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Σητείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση